EN | RO

Delta Dunarii va asteapta!

DELTA BOUTIQUE & CARMEN SILVA este un resort deschis in august 2014 alcatuit din 2 pensiuni clasificate la 5 margarete ce apartin aceluiasi complex. In total dispunem de 25 unitati de cazare structurate astfel: 21 camere standard si 4 apartamente.

Ne aflam in inima Deltei Dunarii, in localitatea Crisan, pe bratul Sulina. Va invitam sa descoperim impreuna cele mai frumoase peisaje din Delta, sa patrundem tainele baltilor si canalelor, sa cunoastem obiceiurile locului, sa pescuim sau pur si simplu sa ne plimbam cu barca.

Si pentru ca ne-am propus sa depasim banalul, va asteptam intr-un resort in care arhitectii si designerii nostri au gandit pentru dumneavoastra un ambient unde natura salbatica si peisajul local se armonizeaza desavarsit cu rafinamentul si bunul gust. Am avut grija sa cream un loc special, cu mare atentie pentru detalii si cat mai aproape de natura, un loc in care sa gasiti tot confortul, sa aveti posibilitatea sa va relaxati pe marginea piscinei alaturi de un cocktail sau sa gustati din deliciile restaurantului nostru.


REDUCERE 15% !!!

REDUCERE 15% pentru rezervari in perioada IUNIE - OCTOMBRIE