EN | RO

Locatie


Resortul este situat in inima Deltei Dunarii, in localitatea Crisan, pe bratul Sulina. Aici este punctul de plecare catre diverse excursii, in nord pe Dunarea Veche catre padurea Letea sau catre Mila 23, iar in sud catre Caraorman sau pe canale si lacurile Isac si Uzlina spre bratul Sfantu Gheorghe. Mergand spre est cu o barca rapida se ajunge in aproximativ 30 minute la Sulina unde se poate vizita orasul si cine doreste are posibilitatea sa se bucure de o baie in Marea Neagra.
Daca va place pescuitul, fiti siguri ca ati gasit locul potrivit! Pe Dunarea Veche, pe canalele si lacurile din zona aveti parte de partide de pescuit de neuitat indiferent daca preferati pescuitul stationar sau la rapitor.

TRANSFERURI TULCEA - CRISAN - TULCEA

Pentru clientii resortului organizam zilnic cu barci rapide transferuri Tulcea - Crisan si Crisan - Tulcea. Durata transferului este de aproximativ 1 ora / drum si are urmatorul program:
- plecare din Tulcea la ora 14:30
- plecare din Crisan la ora 13:00
Pret: 75 lei / persoana / drum (pret valabil pentru minimum 2 persoane platitoare).
Locurile sunt limitate si vor fi confirmate in ordinea inscrierilor, in functie de disponibilitati.
Masinile pot fi lasate in Tulcea in parcarea cu plata de langa locul imbarcarii. Cost parcare 15 lei / zi / autoturism.

Pentru cei care nu se grabesc si vor ca transferul pana la Crisan sa fie si o plimbare pe Dunare, le sugeram navele de linie de la NAVROM "Pasager" sau "Catamaran" (circula alternativ). Cursa dureaza aproximativ 2 ore si jumatate si circula in fiecare zi a saptamanii dupa urmatorul program (valabil pana la 30.09.2016):
Tulcea - Crisan cu plecare la ora 13:30
Crisan - Tulcea cu plecare la ora 07:45
Pret informativ: 38 lei / persoana / drum

O alta varianta este transferul cu nava rapida "Diana". Pentru aceasta este necesara o rezervare telefonica in prealabil si pretul este 60 - 70 lei / persoana / drum (in functie de sezon). Mai multe informatii pe pagina lor de facebook:
www.facebook.com/NAVA-Rapida-DIANA-157268451121620/

In cazul in care alegeti un transfer cu barca noastra si celelalt cu o barca publica, va informam ca avem locuri diferite de acostare in Tulcea.

La cerere se pot organiza si transferuri private de la Tulcea catre Crisan si retur cu barci de 4 - 12 persoane (durata transferului este aproximativ 1 ora). Puteti solicita o oferta de pret la email office@deltaboutique.ro sau la telefon 0741-079103.